Laatste nieuws over Netflix

Komt Agent Hamilton op Netflix?

Komt Agent Hamilton op Netflix? Met Agent Hamilton lanceerde ITV4 in 2020 een gloednieuwe Zweedse thrillerserie. In Nederland is de reeks vanaf 21 maart te bekijken op NPO 3. Daardoor ziet het er niet naar uit dat de serie snel wordt toegevoegd aan het aanbod. Toch kan dat ook zeer snel weer veranderen.

Agent Hamilton

Agent Hamilton is gebaseerd op het personage uit de boeken van Jan Guilloo. We volgen Carl Hamilton, die voor de CIA aan het werk gaat na zijn training bij de Navy SEALS. Daar krijgt hij te maken met bomaanslagen en cyberaanvallen. Wat Hamilton dan nog niet weet, is dat hij daardoor oog in oog komt te staan met een oude bekende.

Komt Agent Hamilton op Netflix?

Komt Agent Hamilton op Netflix? Voor nu ziet het er niet naar uit dat we snel aan de slag kunnen met de nieuwe Zweedse thrillerserie. De rechten van Agent Hamilton liggen in Nederland momenteel in handen van de NPO. Daar wordt de reeks sinds 21 maart uitgezonden bij NPO 3.

Pas als de rechten daar verlopen zijn, maakt Netflix kans om de rechten aan te kopen. Dan is het echter nog maar de vraag of de streamingdienst dat ook wil doen. Ondertussen staat het aanbod van Netflix wel vol met andere Scandinavische series, waaronder The Missing en Quicksand.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Agent Hamilton toch naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?