Laatste nieuws over Netflix

Komt American Vandal seizoen 3 op Netflix?

Nu het tweede seizoen van American Vandal bij Netflix te bekijken is, hangt de vraag in de lucht of er ook een derde seizoen komt van deze Netflix Original. Alhoewel er nog geen definitieve uitspraken over gedaan zijn, sluit één van de hoofdpersonen niet uit dat er nog meer seizoenen volgen. Deze zal dan echter niet door Netflix besteld worden.

American Vandal

In American Vandal zien we hoe er ieder seizoen een school wordt belicht waar een schandaal centraal staat. In het eerste seizoen werd de jacht geopend op iemand die verantwoordelijk was voor het tekenen van piemels op auto’s bij een school. In het tweede seizoen stond The Attack of the Turd Burglar centraal. Hij slaagde erin om vrijwel alle leerlingen van de katholieke school aan de diarree te krijgen. Maar wie is The Turd Burglar?

Komt American Vandal seizoen 3 op Netflix?

Alhoewel er nog geen definitieve uitspraken zijn gedaan over een American Vandal seizoen 3 op Netflix, ziet alles er goed uit voor de serie. Tyler Alvarez, de acteur die Peter Maldonado speelt in American Vandal, was onlangs op visite bij Entertainment Tonight en vertelde al dat er achter de schermen gesproken is over meer seizoenen. “Ik kan nu natuurlijk nog niets zeggen, maar als alles goed gaat dan is die kans aanwezig.”

Toch is duidelijk geworden dat Netflix geen derde seizoen heeft besteld. Dat betekent echter niet dat het nu helemaal klaar is voor American Vandal. CBS TV Studios hoopt de serie nu elders onder te brengen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als American Vandal seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?