Laatste nieuws over Netflix

Komt Ant-Man and the Wasp: Quantumania op Netflix?

Komt Ant-Man and the Wasp: Quantumania op Netflix? Het vervolg op Ant-Man (2015) en Ant-Man and the Wasp (2018) draait vanaf 15 februari 2023 in de Nederlandse bioscopen, maar begeeft de superheldenfilm zich daarna een weg naar Netflix?

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) keren in Ant-Man and the Wasp: Quantumania terug op het witte doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Lang heeft samen met de Avengers de wereld gered van superschurk Thanos en nu besluit hij zijn persoonlijke verhaal uit te doeken te doen in een boek, dat hem ongekende faam brengt. De roem heeft echter ook een keerzijde: zijn succes drijft hem steeds verder weg van zijn dochter Cassie en de rest van zijn gezin. Dan gebeurt er echter een bizar ongeluk waardoor het gezin wordt opgeslokt in een andere dimensie.

Kang the Conquerer

Er hangt no geen sluier van mysterie rond Ant-Man and the Wasp: Quantumania, maar wat we wel weten is dat Kang the Conquerer een rol gaat spelen in de film, én dat de Quantum Realm een belangrijke locatie in deze film zal zijn.

Komt Ant-Man and the Wasp: Quantumania op Netflix?

Komt Ant-Man and the Wasp: Quantumania naar Netflix? Het antwoord op die vraag is… ‘nee’. De film is immers van Marvel en dus van Disney, waardoor hij op zeker op Disney Plus komt te staan. Wegens de populariteit van de franchise gaat dat hoogstwaarschijnlijk wel eventjes duren en er is een kans dat je sneller bent als je Pathé Thuis in de gaten houdt! Dat gaat Ant-Man and the Wasp: Quantumania sowieso aan zijn catalogus toevoegen, naar verwachting in het voorjaar. Een gevleugeld gezegde is ‘in mei leggen alle vogels een ei’, maar Pathé Thuis legt Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Ant-Man and the Wasp: Quantumania op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?