Laatste nieuws over Netflix

Komt Arctic Circle op Netflix?

Komt Arctic Circle op Netflix? De Finse serie is vanaf zaterdag 16 maart te bekijken bij NPO 3 en de vraag is of we de serie in de toekomst ook bij Netflix mogen verwachten. Op korte termijn lijken we daar niet op te hoeven rekenen, maar in de toekomst is het niet uitgesloten dat dat alsnog gebeurt.

Arctic Circle

Arctic Circle is een nieuwe Finse serie die prima in het rijtje van Sorjonen en Karppi past. De serie vertelt het verhaal van de Finse politieagente Nina Kautsalo. Zij vindt op een dag in Lapland een stervende prostituee in een verlaten boerderij. Het strafrechtelijk onderzoek neemt een verrassinde wending wanneer een dodelijk virus wordt ontdekt in het bloed van de prostituee. Samen met de Duitse viroloog Thomas Lorenz komt Nina in een ongebruikelijk strafonderzoek terecht.

Komt Arctic Circle op Netflix?

Komt Arctic Circle op Netflix? De kans lijkt klein dat we op korte termijn op Netflix aan de slag mogen met deze Finse crimeserie. De rechten van de serie liggen in Nederland momenteel bij NPO. Pas zodra de rechten van Arctic Circle bij de Nederlandse Publieke Omroep zijn verlopen, maken we bij Netflix in Nederland kans op de serie. Dan is het echter ook nog maar de vraag of Netflix de rechten van de serie aankoopt. Voor nu dus nog geen Arctic Circle op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer en of Arctic Circle op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?