Laatste nieuws over Netflix

Komt Avenue 5 op Netflix?

Komt Avenue 5 op Netflix? De komische sciencefictionserie met Hugh Laurie in de hoofdrol is afkomstig van HBO en sinds 20 januari wekelijks te bekijken bij Ziggo Movies en Series. Toch ziet het er niet naar uit dat we Avenue 5 snel op Netflix mogen verwachten.

Avenue 5

In Avenue 5 worden we meegenomen naar de toekomst. We zitten op een ruimteschip vol toeristen waarin het normaal is om een ruimtereis te maken. Als het schip door een technisch fout uit koers raakt, komt Ryan Clark in actie. De reeks is afkomstig van Armando Iannucci, de bedenker van Veep.

Komt Avenue 5 op Netflix?

Komt Avenue 5 op Netflix? Helaas lijkt het er niet op dat we snel aan de slag kunnen met Avenue 5 op de streamingdienst. De serie is tenslotte afkomstig van HBO, een grote concurrent van Netflix die meerdere grote series in zijn assortiment heeft. Denk bijvoorbeeld aan onder meer Chernobyl en Game of Thrones.

Doordat HBO een grote concurrent is van Netflix wijst niets erop dat HBO ervoor kiest om de rechten te verkopen aan Netflix. In dat geval zou HBO tenslotte een concurrent versterken. In Nederland kunnen we vanaf 20 januari wel wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen op Ziggo Movies en Series.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is of en wanneer Avenue 5 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?