Laatste nieuws over Netflix

Komt Baby seizoen 3 op Netflix?

Komt Baby seizoen 3 op Netflix? De Italiaanse dramaserie Baby ging op 30 november 2018 van start bij Netflix. Bijna een jaar later, op 18 oktober 2019, verscheen het tweede seizoen. Mogen we ook nog een derde seizoen verwachten van Baby?

Baby

In Baby draait het om het ‘coming of age’ verhaal van verschillende tieners. We volgen een aantal verschillende tieners die zich willen afzetten tegen de gevestigde orde. Zo zien we onder mee hoe twee tieners uit het rijke deel van Rome hun familie en klasgenoten zat zijn en besluiten een dubbelleven aan te nemen. De serie is geïnspireerd door een schandaal in Parioli uit 2013 waarbij een aantal welgestelde tieners zich lieten prostitueren om nog meer luxe spullen te kunnen kopen.

Komt Baby seizoen 3 op Netflix?

Het is door Netflix in november 2019 bekendgemaakt dat er een derde seizoen komt van Baby. Dit is tevens het slotseizoen, waarin alle geheimen bekendgemaakt zullen worden. Voor een derde seizoen van Baby op Netflix moeten we rekening houden met een release in het laatste kwartaal van 2020. Het derde seizoen lijkt opnieuw zes afleveringen te tellen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Baby seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?