Laatste nieuws over Netflix

Komt Bäckström op Netflix?

Komt Bäckström op Netflix? Scandinavische misdaaddramaseries lijken een garantie voor succes te zijn. Ook Bäckström is afkomstig vanuit Scandinavië. De serie is vanaf augustus te bekijken bij Ziggo Movies & Series, maar mogen we hem in de toekomst ook op Netflix verwachten?

Zweedse detective

Kjell Bergqvist is terug in een gloednieuwe Scandinavische serie. Nadat we hem eerder al zagen in Springvloed, vertolkt hij ook de hoofdrol in Bäckström. De Zweedse misdaadserie vertelt het verhaal van de arrogante detective Evert Bäckström. Hij is een ware beroemdheid in eigen land en schept graag op over zijn goede oploscapaciteiten. Zo lost hij 99% van de moordzaken op. Maar dan komt hij voor een bizar raadsel te staan waarbij hij een schedel vindt, doorboord met kogelgaten, op een onbewoond eiland.

Komt Bäckström op Netflix?

Komt Bäckström op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie gehoopt had dat de Zweedse serie, gebaseerd op de boeken van Leif G.W. Persson, ook naar Netflix zou komen. De rechten zijn tenslotte aangekocht door Ziggo Movies & Series, waardoor de reeks vanaf 6 augustus daar te zien is.

Voor nu maakt Netflix dan ook geen kans op het aankopen van de rechten. De streamingdienst kan nadat de rechten bij Ziggo zijn verlopen er wel nog voor kiezen om de rechten aan te kopen. Maar dan is het nog de vraag of Netflix dat überhaupt wil.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bäckström toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?