Laatste nieuws over Netflix

Komt Black Lotus op Netflix?

Komt Black Lotus op Netflix? De actiefilm Black Lotus draait vanaf 13 april in de Nederlandse bioscopen. Maar vecht Rico Verhoeven, die de hoofdrol speelt in het desbetreffende schietfestijn, zich daarna een weg naar Netflix?

Black Lotus

Elfvoudig wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven kan ook acteren! In Black Lotus kruipt deze BN’er in de huid van Special Forces-officier Matteo Donner. Als zijn beste vriend om het leven komt tijdens een gezamenlijke missie weet hij even niet meer wat voor of achter is. Hij zwerft de wereld rond, kampend met een knagend schuldgevoel. Eenmaal terug in Amsterdam belandt hij tussen explosies, rondvliegende kogels en crashende auto’s in een heuse eenmansoorlog, met als decor de straten en de grachten van onze hoofdstad. Donner heeft daarbij eigenlijk maar één missie: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven kameraad uit de handen van ‘het kwaad’ redden!

Todor Chapkanov is de regisseur achter Black Lotus en deze filmmaker is bekend van onder meer Undisputed 4, een rasechte ‘vechtfilm’. Daarnaast was hij als assistent-regisseur betrokken bij The Hitman’s Bodyguard en London Has Fallen. Rico Verhoeven speelt natuurlijk niet alle rollen in de actiekraker, want hij wordt bijgestaan door onder anderen Frank Grillo en Marie Dompnier.

Komt Black Lotus naar Netflix?

Komt Black Lotus naar Netflix? Dat is de hamvraag die we in dit artikel willen beantwoorden. Een simpele ‘ja’ of ‘nee’ volstaat echter niet, want het is gewoonweg nog onbekend! Wat we wel weten is dat Black Lotus sowieso in de catalogus van Pathé Thuis komt te staan, die vlieger gaat immers op voor vrijwel alle bioscoopfilms.

Daarna zou Netflix kunnen besluiten om de rechten van de film met Verhoeven op te kopen. En eerlijkheid gebiedt ons te stellen dat Black Lotus ook wel klinkt als een echte Netflix-film, dus wie weet. Een paar maanden na de release van het actiefestijn, vermoedelijk ergens in de nazomer van 2023, kun je echter sowieso terecht bij Pathé Thuis!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Black Lotus toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?