Laatste nieuws over Netflix

Komt Black-Out op Netflix?

Komt Black-Out op Netflix? Deze Vlaamse serie is meer zeel tromgeroffel aangekondigd en vervolgens gelanceerd in België. Komt deze serie ook internationaal beschikbaar en zoja op Netflix? Het is de grote vraag voor fans van Black-Out

Wie heeft het Licht Uitgedaan?

De grote vraag in Black-Out is Wie heeft het Licht Uitgedaan? Een kerncentrale in België wordt gesaboteerd en daardoor verdwijnt al het licht in het Europese land. Juist op dat moment wordt de dochter van eerste minister Annemie Hillebrand ontvoerd. Daar is een boodschap aan verbonden. Als het licht weer aan gaat, zal Elke nooit meer terugkeren bij haar moeder. Tenminste niet levend. Het zorgt voor een zenuwslopende thriller, waar Michael Dendoncker de klus moet zien te klaren.

Komt Black-Out op Netflix?

Gaan we Black-Out op Netflix zien? Het is op dit moment nog de vraag. De serie Black-Out is in het najaar van 2020 te zien op het Belgische Eén. Daarna zouden de internationale rechten naar Netflix kunnen gaan. Vooralsnog is hier nog niets over bekend.

Wel zijn de voortekenen positief dat Black-Out naar Netflix komt. Zo is de serie gemaakt door Philippe de Schepper, bekend van Eigen Kweek en Dubbelleven. Deze series zijn te zien (en te zien geweest) op Netflix. Daarnaast zijn Vlaamse series internationaal erg populair. Dat geldt voor Undercover, maar ook voor bijvoorbeeld De Twaalf.

Mocht het grote succes dat Black-Out op voorhand lijkt te zijn, dan kan Black-Out zomaar door Netflix worden aangekocht. Wanneer Black-Out dan op Netflix te zien zal zijn is de vraag. Soms komen series internationaal razendsnel nadat deze in het originele land is uitgezonden. Soms zit er een jaar tussen. Ondertussen zijn Eigen Kweek en De Twaalf al kijktips.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Black-Out op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?