Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Bodies seizoen 2 op Netflix?

Komt er een tweede seizoen van Bodies en komt deze op Netflix? De Britse crime en mysterieuze serie hield ons acht afleveringen in de houdgreep, maar blijft het daarbij?

Hetzelfde lijk… tot vier keer toe

De serie Bodies op Netflix is gebaseerd op een graphic novel van Si Spencer en Dean Ormston. Vier detectives stuiten op een lijk. Er is alleen tot twee keer toe een groot probleem. De vier detectives leven namelijk allemaal in een andere tijd: 1890, 1941, 2023 en 2053. Daarnaast stuiten ze op hétzelfde lijk…. Hoe dit zit wordt in de acht afleveringen ontrafeld.

Komt Bodies seizoen 2 op Netflix?

Komt Bodies seizoen 2 ook naar Netflix? De serie Bodies is door Netflix gepresenteerd als een Limited Serie. Hiervan laat de streamingdienst er de laatste jaren steeds meer maken. Afgeronde verhalen die in één seizoen passen. En in sommige gevallen is het eigenlijk een net iets langere film, die is opgeknipt in een aantal afleveringen.

Voor Bodies geldt dus ook dat er een afgerond verhaal wordt verteld. In principe zal er daarom ook geen Bodies seizoen 2 op Netflix gaan verschijnen. Uitzonderingen zijn er de laatste jaren wel volop geweest wanneer een serie zo’n grote indruk of bereik creëerde. Voorwaarde is wel dat het verhaal op een natuurlijke wijze een vervolg kan krijgen of dat in dezelfde lijn een soortgelijk verhaal kan komen. Als een anatologie serie.

Meer comics van Si Spencer

Het helpt daarnaast vaak ook als de maker van de comics meer titels heeft geschreven. Si Spencer heeft heel wat verhalen op zijn naam staan, alleen Bodies was in 2014 wel echt een losstaand verhaal. Hier is geen vervolg op gekomen. Van andere comics heeft hij wel reeksen geschreven, zoals Harke & Burr, Judge Dredd en The Vinyl Underground. Judge Dredd is in het verleden al eens verfilmd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?