Laatste nieuws over Netflix

Komt BoJack Horseman seizoen 6 op Netflix?

Komt BoJack Horseman seizoen 6 op Netflix? De animatieserie is nog altijd populair bij de streamingdienst en dus is het de grote vraag of er ook een zesde seizoen komt van de reeks. Tot op heden zijn er echter nog geen uitspraken gedaan over een nieuw seizoen van BoJack Horseman.

BoJack Horseman

BoJack Horseman kwam door Netflix in 2014 terug als Original. Het paard was in de jaren ’90 een zeer populair personage in Horsin’ Around. De sitcom speelt zich af in Los Angeles. Na twintig jaar als vrijgezel door het leven zijn te gaan, wil BoJack weer terug in de spotlight. Zijn midlife-crisis slaat toe. Het wordt een zoektocht hoe hij hierin gaat slagen.

Komt BoJack Horseman seizoen 6 op Netflix?

Komt BoJack Horseman seizoen 6 op Netflix? Dat is nu natuurlijk de grote vraag nu het vijfde seizoen is toegevoegd aan het aanbod. Over een mogelijk zesde seizoen is tot op heden echter nog niets bekend. Dat is echter niet vreemd, het zou maar zo kunnen dat binnen een paar weken alsnog nieuws volgt over BoJack Horseman.

Ook de aankondiging van het vijfde seizoen kwam namelijk pas een paar weken nadat seizoen 4 op Netflix was verschenen. Zodra de streamingdienst iets bekend heeft gemaakt over een seizoen 6, werken we dit bericht bij.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als BoJack Horseman seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?