Laatste nieuws over Netflix

Komt Boss Level op Netflix?

Komt Boss Level op Netflix? Het antwoord daarop is vrij duidelijk. Het ziet er namelijk niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met Boss Level. Dat heeft alles te maken met het feit dat de film afkomstig is van Hulu, in de Verenigde Staten een grote concurrent van Netflix. In Nederland is een groot deel van het aanbod van Hulu te bekijken op Disney+ Star. Boss Level daarentegen is sinds kort te bekijken bij Pathe Thuis.

Amerikaanse sciencefiction-actiefilm

Boss Level is een actiekomediefilm met hoofdrollen voor Frank Grillo, Mel Gibson, Naomi Watts en Michelle Yeoh. De film vertelt het verhaal van een gepensioneerde special forces officier die gevangen zit in een oneindige tijdlus op de dag van zijn dood. Hoe is hij erin terecht komen en kan hij zijn grote liefde of zoon nog redden? De film is afkomstig van de prijswinnende filmmaker Joe Carnahan (The A-Team, Smokin Aces en The Grey).

Komt Boss Level op Netflix?

Komt Boss Level op Netflix? Op die vraag kunnen we vrij duidelijk antwoord geven: ‘nee’. Dat heeft alles te maken met het feit dat Boss Level afkomstig is van Hulu. Die streamingdienst is in de Verenigde Staten een grote concurrent van Netflix. Daarnaast is het aanbod van Hulu in Nederland sinds kort via andere wegen te bekijken. Een deel van de films en series van Hulu staan namelijk tegenwoordig bij Disney+ Star.

In plaats daarvan kun je op Pathe Thuis wel aan de slag met Boss Level. Ondertussen aan de slag met soortgelijke titels? Denk eens aan Force of Nature of Edge of Darkness.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Boss Level toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?