Laatste nieuws over Netflix

Komt Briarpatch naar Netflix?

Komt Briarpatch naar Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we snel aan de slag kunnen met Briarpatch op Netflix. De reeks gaat op 14 februari van start bij Ziggo Movies en Series. Daardoor liggen de rechten in Nederland nu eerst bij Ziggo.

Briarpatch

Briarpatch is een nieuwe thrillerserie van dezelfde producent als Mr. Robot. De hoofdrol is voor Rosario Dawson die de rol van Allegra Dill vertolkt. Ze keert terug naar een grensstadje in Texas om de moord op haar zus op te lossen. Ze kwam door een autobom om het leven en nooit is de daer gevonden. Onder meer door corruptie blijkt het lastig om de moordenaar te vinden.

Komt Briarpatch naar Netflix?

Helaas ziet het er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met Briarpatch. De serie wordt in de Verenigde Staten uitgezonden bij USA Network en is in Nederland te bekijken bij Ziggo Movies en Series.

Zolang de rechten in het bezit zijn van Ziggo, hoeven we in Nederland niet te rekenen op de komst van Briarpatch op Netflix. Wel kunnen we vanaf 14 februari op Ziggo aan de slag met Briarpatch. Daarmee loopt de serie mee met de uitzendingen in Amerika. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan The Sinner of The Alienist.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Briarpatch toch naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?