Laatste nieuws over Netflix

Komt Cheat op Netflix?

Komt Cheat op Netflix? Vanaf zaterdag 11 januari kunnen we bij NPO3 aan de slag met Cheat. De grote vraag is nu of we de serie in de toekomst ook op Netflix mogen verwachten. Het ziet er echter niet naar uit dat dat snel gebeurt.

Cheat

In de thrillerserie Cheat gaat het om de gevaarlijke relatie tussen een universiteitsprofessor en één van haar studenten. Rose levert een briljant essay in en wordt daar op aangesproken door Leah, die niets te maken wil hebben met academisch bedrog. Rose ziet dat echter als een persoonlijke aanval en dat loopt volledig uit de hand.

Komt Cheat op Netflix?

Komt Cheat op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat Cheat snel naar de streamingdienst komt. Cheat is vanaf zaterdag 11 januari te bekijken bij NPO3, waardoor de rechten momenteel in handen zijn van de Nederlandse Publieke Omroep.

Pas zodra de rechten daar zijn verlopen, kan Netflix ervoor kiezen om de streamingrechten aan te komen. Toch is het dan ook nog maar de vraag of Netflix dat dan gaat doen. Wil je in de tussentijd een soortgelijke serie kijken? Dan tippen we Collateral, Retribution, Safe en Paranoid.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Cheat op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?