Laatste nieuws over Netflix

Komt Chernobyl op Netflix?

Komt Chernobyl op Netflix? HBO heeft met Chernobyl een topper te pakken. Met een IMDb-score van een 9.7 is de serie uiterst populair. Helaas ziet het er echter niet naar uit dat we Chernobyl snel op Netflix mogen verwachten. Net als Game of Thrones, dat ook afkomstig is van HBO, lijkt de komst van Chernobyl naar Netflix ondenkbaar. In dit artikel leggen we je uit waarom.

Chernobyl

Chernobyl neemt ons mee naar de gebeurtenissen in 1986 in Tsjernobyl. Op 26 april van dat jaar ontplofte een reactor en de radioactieve stoffen die daarbij vrij kwamen hadden grote gevolgen voor de volksgezondheid. 31 mensen kwamen om op de dag van de kernramp in Tsjernobyl zelf, maar de gevolgen waren veel groter. Zelfs dertig jaar na dato is het gebied dood. In Chernobyl worden we meegenomen naar de gebeurtenissen, de onwetendheid en de grote gevolgen.

Komt Chernobyl op Netflix?

Komt Chernobyl op Netflix? Net als met Game of Thrones ziet het er niet naar uit dat we Chernobyl snel op Netflix kunnen verwachten. Chernobyl is afkomstig van HBO, een grote concurrent van Netflix. De kans dat HBO ervoor kiest om de uitzendrechten aan te bieden aan zijn grote concurrent is dan ook nihil. In Nederland is de indrukwekkende serie wel te bekijken bij Ziggo.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Chernobyl toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?