Laatste nieuws over Netflix

Komt Cleaning Up naar Netflix?

Komt Cleaning Up naar Netflix? NPO is erin geslaagd om de rechten van Cleaning Up in zijn bezit te krijgen. Daardoor kunnen we vanaf 16 maart op NPO 1 extra en bij NPO Start aan de slag met het eerste seizoen van de reeks. Doordat de rechten momenteel bij NPO liggen, wijst niets erop dat de afleveringen snel naar Netflix komen.

Cleaning Up

In Cleaning Up draait het om Sam, gespeeld door Sheridan Smith. In de Britse misdaadserie kijken we mee met een poetsvrouw die de eindjes moeilijk aan elkaar kan knopen. Dat heeft deels te maken met haar gokverslaving. Ook buiten de financiën verloopt het allemaal niet vlekkeloos. Ze komt er met haar ex-man niet uit wat betreft de voogdij van haar dochters. Om uit de problemen te komen, wil ze met voorkennis een grote slag slaan op de financiële markt.

Komt Cleaning Up naar Netflix?

Komt Cleaning Up naar Netflix? Helaas lijken we op Netflix niet snel aan de slag te kunnen met de Britse misdaadserie Cleaning Up. Voor nu heeft NPO ervoor gekozen om de rechten van de serie aan te kopen. Pas zodra de rechten daar zijn verlopen, maakt Netflix kans om ze aan te kopen. In dat geval is het echter wel nog maar de vraag of de streamingdienst dat ook wil. Gelukkig heeft Netflix wel een soortgelijke serie in zijn assortiment. Denk bijvoorbeeld eens aan Good Girls.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Cleaning Up toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?