Laatste nieuws over Netflix

Komt Council of Dads naar Netflix?

Komt Council of Dads naar Netflix? Net5 heeft een gloednieuwe dramaserie te pakken. Oorspronkelijk afkomstig van NBC kunnen we vanaf dinsdag 21 juli op Net5 aan de slag met Council of Dads, maar komt de serie in de toekomst ook naar Netflix?

Dramaserie

De indrukwekkende dramaserie Council of Dads vertelt het verhaal van Scott Perry. Hij is ernstig ziek en weet dat hij niet meer lang te leven heeft. In de tijd die hij nog heeft, wil hij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat zijn vijf kinderen in alle rust opgroeien. Hij vraagt de hulp van drie goede vrienden en richt de ‘raad van vaders’ op.Zo kunnen Scotts kinderen altijd bij een vaderfiguur terecht.

Komt Council of Dads naar Netflix?

Komt Council of Dads naar Netflix? Voor nu wijst niets erop dat Council of Dads snel naar Netflix komt. De serie ging op 24 maart van start bij NBC en op 2 juli werd de laatste aflevering uitgezonden. Al vanaf 21 juli werd de serie wekelijks uitgezonden bij Net5.

Nu Council of Dads wordt uitgezonden bij Net5, is de kans klein dat de serie snel naar Netflix komt. De rechten zijn tenslotte aangekocht door Net5. Pas wanneer de rechten daar zijn verlopen, maakt Netflix kans om de rechten aan te kopen. Voor nu kunnen we op Netflix wel aan de slag met soortgelijke titels als Gevoel voor Tumor en Irreplaceable You.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Council of Dads toch op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?