Laatste nieuws over Netflix

Komt Crash Landing on You seizoen 2 op Netflix?

Komt er een seizoen 2 van Crash Landing on You op Netflix? De Koreaanse serie heeft veel indruk gemaakt en het eerste seizoen wordt op IMDb bekroond met een 9.0. Toch lijkt het erop dat geen tweede seizoen van Crash Landing on You op Netflix zal verschijnen. We leggen uit waarom.

Per ongeluk geland in Noord-Korea

De serie Crash Landing on You draait om een Zuid-Koreaanse vrouw die gaat paragliden. Daarbij komt ze per ongeluk in Noord-Korea terecht. Daar ontmoet ze een militair en raakt verliefd op hem. De serie zorgde in Zuid-Korea voor recordcijfers en Noord-Koreanen die nu in Zuid-Korea leven gaven aan dat het beeld dat neergezet wordt van hun land zeer accuraat is.

Komt Crash Landing on You seizoen 2 op Netflix?

De vraag is nu: Komt Crash Landing on You terug voor seizoen 2 op Netflix. Die kans is op dit moment nihil. Netflix en de Zuid-Koreaanse zender tvN hebben hier nog geen beslissing over genomen. In Zuid-Korea komt het zelden voor dat series meer dan één seizoen krijgen.

De verhalen zijn zo geschreven dat het om een afgerond verhaal gaat. De zenders zijn erg terughoudend in het maken van een tweede seizoen, want kijkcijfers kelderen zelfs bij de best bekeken series. Crash Landing on You is de één na best bekeken dramaserie in Zuid-Korea ooit, maar ook dat geeft dus geen garanties.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Crash Landing on You toch een seizoen 2 op Netflix krijgt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?