Laatste nieuws over Netflix

Komt De Allergrootste Slijmfilm op Netflix?

Komt De Allergrootste Slijmfilm op Netflix? De Grote Slijmfilm en De Nog Grotere Slijmfilm maken al onderdeel uit van de catalogus van de streamingdienst, maar krijgen zij binnenkort ook gezelschap van De Allergrootste Slijmfilm?

Slijm maken is opeens onmogelijk

Indy (Bibi) is terug, en wel in de allerlaatste, allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-reeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een cruciaal slijmingrediënt raakt op, waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy laat dit natuurlijk niet op zich zitten en trekt erop uit, op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over, en het gezelschap komt voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen?

De hoofdrol in De Allergrootste Slijmfilm wordt natuurlijk weer vertolkt door YouTube-fenomeen Bibi, maar dit keer maakt ook Yolanthe Cabau van Kasbergen onderdeel uit van de cast. Zij is te zien als de moeder van Indy. De Grote Slijmfilm en De Nog Grotere Slijmfilm, trokken in 2020 en 2021 allebei rond de 250.000 bezoekers naar de bioscopen en waren dus zeer succesvol.

Komt De Allergrootste Slijmfilm op Netflix?

Komt De Allergrootste Slijmfilm naar Netflix? De kans daarop is levensgroot, omdat De Grote Slijmfilm en De Nog Grotere Slijmfilm ook te zien zijn bij de streamingdienst. Wanneer precies is echter nog volstrekt onbekend… en bovendien weten we al wel zeker dat Pathé Thuis éérst over de rechten van het nieuwe slijmavontuur zal beschikken. Dat zal (relatief) kort na de bioscooprelease op 6 juli zijn. Om je alvast klaar te maken voor deze release kun je nu dus al inschakelen op De Grote Slijmfilm en De Nog Grotere Slijmfilm.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer De Allergrootste Slijmfilm toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?