Laatste nieuws over Netflix

Komt De Expeditie van Familie Vos op Netflix?

Komt De Expeditie van Familie Vos op Netflix? Helaas verwachten wij niet dat de Nederlandse familiefilm De Expeditie van Familie Vos snel naar Netflix komt. De film is eind 2020 uitgebracht en inmiddels te bekijken bij Pathe Thuis. Dat lijkt de komende tijd de thuisbasis te zijn van de Nederlandse film.

Nederlandse film

De Expeditie van Familie Vos is een gloednieuwe Nederlandse familiefilm. De film speelt zich af in De Elfteling waar de familie Vos samenkomt voor een jaarlijks weekendje uit. In het pretpark blijkt de pas overleden opa van Teun een laatste puzzeltocht achtergelaten te hebben. De elfjarige Teun stort zich vol overgave op de puzzeltocht en krijgt hulp van zijn bijzondere tante Ada. Ondertussen wil een mysterieus figuur roet in het eten gooien.

Komt De Expeditie van Familie Vos op Netflix?

Komt De Expeditie van Familie Vos op Netflix? Slecht nieuws voor wie de hoop had dat de Nederlandse familiefilm ook spoedig naar Netflix zou komen. Voor nu wijst tenslotte niets erop dat De Expeditie van Familie Vos snel wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Tot die tijd kunnen we de film gelukkig in Nederland wel bekijken via andere wegen. Zo is de film onder meer te bekijken bij Pathe Thuis. Het valt overigens niet uit te sluiten dat de film in de toekomst alsnog naar Netflix komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer De Expeditie van Familie Vos op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?