Laatste nieuws over Netflix

Komt De Luizenmoeder op Netflix?

Komt De Luizenmoeder op Netflix? De serie is bij de AVROTROS uitgegroeid tot een groot succes en ook op Netflix kunnen we niet wachten tot Juf Ank te bewonderen is. Toch ziet het er niet naar uit dat we De Luizenmoeder op korte termijn bij de streamingdienst mogen verwachten.

De Luizenmoeder

De Luizenmoeder is een Nederlandse komedieserie die in 2018 heel Nederland bezighield. Met de aanstekelijke liedjes van Juf Ank groeide de serie binnen no time uit tot een groot succes bij de NPO. In de serie draait het om de basisschool De Klimop en worden maatschappelijke thema’s aangesneden. Stereotypen, vooroordelen, ongemakkelijke humor en alledaagse schoolpleintaferelen zijn aan de orde van de dag.

Komt De Luizenmoeder op Netflix?

Komt De Luizenmoeder op Netflix? Netflix heeft in 2018 een deal gesloten met NPO om sommige series als proef naar de streamingdienst te halen. Daarbij gaat het slechts om series die al volledig zijn afgerond en dat is bij De Luizenmoeder zeker nog niet het geval.

We zullen dan ook ongetwijfeld moeten wachten of de proef van de Nederlandse series op Netflix een succes wordt. Het is dan ook duidelijk dat De Luizenmoeder zeker niet op korte termijn op Netflix te bekijken is. Wel blijft het in de toekomst een optie om meer NPO-series bij Netflix te kunnen verwachten.

Wil je op de hoogte gebracht worden als De Luizenmoeder op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?