Laatste nieuws over Netflix

Komt Deadwater Fell op Netflix?

Komt Deadwater Fell op Netflix? De Britse crimeserie is jubelend ontvangen op Channel 4 en is in Nederland te zien op de NPO. Komt de whodunit vervolgens ook naar Netflix?

David Tennant in Schotse whodunit

David Tennant kennen we in het crimegenre maar al te goed als de norse rechercheur in Broadchurch. Nu staat hij aan de andere kant van het spectrum in Deadwater Fall. In een kleine Schotse gemeenschap raakt Tom (Tennant) zijn vrouw en drie dochters kwijt door een brand. Terwijl Tom in het ziekenhuis ligt wordt al snel duidelijk dat het viertal gedrogeerd was toen de brand uitbrak. Wat is er gebeurd en wie is hiervoor verantwoordelijk?

Komt Deadwater Fell op Netflix?

Wanneer is Deadwater Fell te zien op Netflix en komt de miniserie überhaupt op de streamingdienst? Op dit moment is de reeks eerst verschenen op de NPO, waar met enige regelmaat Britse en Scandinavische crimeseries verschijnen. Het is nog niet duidelijk hoelang deze rechten lopen, daarna zou Netflix hierop kunnen bieden.

Deadwater Fell is een serie van Channel 4. Netflix heeft vaker met deze omroep samengewerkt als het gaat om series, namelijk met Derry Girls en The End of the F***ing World. In dat opzicht is de komst van Deadwater Fell naar Netflix realistisch, alleen op dit moment dus nog niet bekend. Wil je ondertussen andere crimeseries uit Groot-Brittannië zien? David Tennant is te zien in zowel Broadchurch als Criminal. Andere tips zijn Hinterland, Safe, Marcella en Paranoid.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Deadwater Fall naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?