Laatste nieuws over Netflix

Komt Detective Van der Valk op Netflix?

Komt Detective Van der Valk op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we in Nederland snel aan de slag kunnen met de Britse dramaserie Detective Van der Valk. De rechten van de BBC-serie zijn tenslotte aangekocht door NPO, waar de serie vanaf zaterdag 20 juni te bekijken is op NPO 1.

Detective Van der Valk

Met Detective Van der Valk is er opnieuw een Britse dramaserie gelanceerd. De serie is losjes gebaseerd op de romans van Nicoles Freeling en op de gelijknamige serie uit de jaren ’70 en ’90. In de reeks worden we meegenomen naar Amsterdam. Daar volgen we de Nederlandse detective Piet van der Valk die onderzoek doet naar drie moordzaken. Zo krijgt hij samen met zijn team onder meer te maken met een dode student.

Komt Detective Van der Valk op Netflix?

Komt Detective Van der Valk op Netflix? Detective Van der Valk is één van de misdaadseries die in de zomer van 2020 te bekijken is bij NPO. De rechten zijn momenteel dan ook al verkocht, waardoor het voor Netflix niet mogelijk is de rechten aan te kopen voor Nederland.

Pas zodra de rechten bij NPO zijn verlopen, kan Netflix ervoor kiezen om de rechten van de serie aan te kopen. Op dat moment is het wel nog de vraag of Netflix dat wel ziet zitten. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan The Sinner of Marcella.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Detective Van der Valk toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?