Laatste nieuws over Netflix

Komt Disney’s Dumbo naar Netflix?

Komt Disney’s Dumbo naar Netflix? Dumbo is sinds 27 maart in de Nederlandse bioscopen te bekijken. De grote vraag is of we deze Walt Disney film in de toekomst ook op Netflix kunnen verwachten. Op korte termijn lijkt dit in ieder geval niet het geval te zijn. Wel is de film te bekijken bij Pathe Thuis.

Dumbo

Dumbo was in de vorige eeuw één van de grote successen van Disney. In 2014 werd duidelijk dat het bedrijf een nieuwe film wilde laten maken. Een live-action-remake van de gelijknamige animatiefilm uit 1941. De film draait opnieuw om Dumbo, een jonge olifant. De pasgeboren olifant Jumbo is het lachertje van het circus, totdat ze erachter komen dat hij zijn grote oren kan gebruiken om te vliegen.

Het zorgt er al snel voor dat het circus, dat in zwaar weer terecht was gekomen, een succesvolle comeback maakt. Het levert Dumbo zelfs een nieuwe taak op in Dreamland, een plek die vol duistere geheimen blijkt te zitten.

Komt Disney’s Dumbo naar Netflix?

Komt Disney’s Dumbo naar Netflix? Het ziet er niet naar uit dat we Dumbo op korte termijn op Netflix hoeven te verwachten. In de laatste jaren hebben we gezien dat films steeds sneller na hun release in de bioscoop al op een streamingdienst terecht komen. Zo draaide Coco bijvoorbeeld in oktober 2017 in de bioscoop en werd hij vorig jaar al voor een paar maanden toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

In het geval van Dumbo lijkt het echter wat lastiger. Ondanks dat het net als Coco ook om een Disney-film gaat, is het inmiddels duidelijk dat Disney werkt aan een eigen streamingdienst. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat Dumbo niet naar Netflix komt, maar wel naar de streamingdienst van Disney die later dit jaar nog verschijnt. Ook is de film te bekijken bij Pathe Thuis.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Dumbo op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?