Laatste nieuws over Netflix

Komt Downton Abbey op Netflix?

Downton Abbey heeft enige tijd op Netflix gestaan, maar is daar tegenwoordig niet meer te bekijken. De grote vraag is dan ook: Wanneer verschijnt Downton Abbey weer op Netflix? Helemaal nu er een film gebaseerd op de serie onderweg is, vragen mensen zich massaal af of en wanneer Downton Abbey nog terugkomt op Netflix.

Downton Abbey

Downton Abbey heeft zijn naam te danken aan het fictieve statige huis waarin de serie zich afspeelt. Downton Abbey is het huis van de graaf en gravin van Grantham en in de serie volgen we dan ook de levens van de aristocratische familie Crawley. De serie speelt zich af in de vroege regeerperiode van Koning George V en laat de standsverschillen in een Brits landhuis zien.

Onlangs is bekend geworden dat de Britse serie in de vorm van een film terugkomt. Hiervoor keert de originele cast terug. De opnames beginnen in de zomer van 2018 en een jaar later wordt de filmpremière verwacht.

Wanneer verschijnt Downton Abbey op Netflix?

Wanneer verschijnt Downton Abbey op Netflix? Dat is natuurlijk de grote vraag nu ook een film over de serie in aantocht is. Helaas is echter niet duidelijk of en wanneer we Downton Abbey nog terug kunnen verwachten bij de streamingdienst. Lange tijd had Netflix de rechten van de serie in handen, maar inmiddels liggen die rechten bij Amazon Prime Video. Pas wanneer zij de rechten niet meer in bezit hebben, lijkt Netflix weer serieus kans te maken.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Downton Abbey op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?