Laatste nieuws over Netflix

Komt Dragon Ball Z op Netflix?

Komt Dragon Ball Z op Netflix? Door een gerucht dat momenteel de ronde doet, verschijnen er steeds meer vragen of Dragon Ball Z mogelijk naar Netflix komt. Voor nu hebben we helaas slecht nieuws, want niets wijst erop dat we snel aan de slag kunnen met afleveringen van de reeks.

Dragon Ball Z

De Japanse animeserie Dragon Ball Z ging in 2000 van start in Nederland en was toentertijd te volgen bij Cartoon Network. In de serie volgen we Son Goku en zijn vrienden. Met hun speciale krachten moeten ze de aarde beschermen tegen verschillende schurken. De serie loopt al heel wat jaren onder verschillende namen en heeft met Dragon Ball Z Kai een high definition remake gekregen.

Komt Dragon Ball Z op Netflix?

Komt Dragon Ball Z op Netflix? Er zijn momenteel geruchten dat een van de Dragon Ball Z-series binnenkort naar Netflix komt. Het zou gaan om Dragon Ball Z Kai dat vanaf 15 november te zien moet zijn op Netflix. Het gerucht is afkomstig uit Brazilië en meer dan een gerucht is het tot op heden nog niet. In Nederland wijst helaas niets erop dat we snel aan de slag kunnen met afleveringen van Dragon Ball Z op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Dragon Ball Z op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?