Laatste nieuws over Netflix

Komt El Chapo seizoen 4 op Netflix?

Komt El Chapo seizoen 4 op Netflix? Nu het derde seizoen van de serie over de Mexicaanse drugsbaron Joaquín Guzmán Loera op Netflix is verschenen, is het natuurlijk de grote vraag of en wanneer er een vierde seizoen komt van El Chapo. Helaas slecht nieuws, want voor nu ziet het er niet naar uit dat El Chapo voorzien wordt van een vierde seizoen.

Mexicaanse drugsbaron El Chapo

In de eerste drie seizoenen van El Chapo werden we meegenomen in het leven van Joaquín Guzmán Loera. De serie belicht niet alleen de ultieme ondergang van de beruchte drugsbaron uit Mexico, maar geeft ons ook een kijkje in zijn vroege dagen in de jaren 80 toen hij nog werkzaam was voor het Guadalajara Cartel. Ook zien we zijn opkomst gedurende de jaren 90.

De drie seizoenen waren een groot succes op Netflix. In het eerste seizoen ging het vooral om het Guadalajara Cartel en de eerste jaren van zijn opkomst, het tweede seizoen volgde zijn eerste gevangenisperiode en zagen we hoe de drugsbaron zelfs gevangenisbewaarders omkocht en hoe hij ontsnapte door een waskar te gebruiken. Het derde seizoen werd zijn tweede ontsnapping belicht door middel van een tunnel en zagen we zijn ondergang.

Wanneer komt El Chapo seizoen 4 op Netflix?

Het is dan ook duidelijk dat het verhaal van El Chapo nu is verteld. Het ziet er op dit moment dan ook niet naar uit dat er nog een vierde seizoen van El Chapo volgt. Dat kan natuurlijk veranderen zodra er nieuwe dingen gebeuren in het leven van Joaquín Guzmán Loera die de moeite waard zijn om een vervolg voor te maken. Gelukkig gaat Narcos wel nog altijd verder en het vierde seizoen daarvan verplaatst zich naar Mexico. Gezien El Chapo daar zijn bekendheid verwierf, wordt die serie nog interessanter om in de gaten te houden.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als El Chapo seizoen 4 toch wordt gemaakt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?