Laatste nieuws over Netflix

Komt er een 13 Reasons Why seizoen 5 op Netflix?

Komt er een 13 Reasons Why seizoen 5 op Netflix? Helaas is er slecht nieuws voor de fans van 13 Reasons Why. De serie is na vier seizoenen ten einde gekomen. Netflix maakte al bij de aankondiging van het vierde seizoen bekend dat het ook meteen het laatste seizoen zou zijn. Na vier seizoenen moeten we dan ook officieel afscheid nemen van de serie.

Slotseizoen

13 Reasons Why keert nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen. In het eerste seizoen van de reeks werden we meegenomen in de zelfmoord van Hannah Baker.

In seizoen 2 stond vervolgens de rechtszaak centraal en in seizoen 3 draaide het om de moord op Bryce Walker. In seizoen 4 staan de leerlingen voor een nieuw groot probleem en is het de vraag of ze een groot geheim kunnen bewaren.

Komt er een 13 Reasons Why seizoen 5 op Netflix?

Komt er een 13 Reasons Why seizoen 5 op Netflix? Op die vraag kunnen we snel en duidelijk antwoord geven: ‘nee’. Netflix maakte bij de aankondiging van het vierde seizoen van 13 Reasons Why meteen bekend dat het ook het laatste seizoen zou zijn. Brian Yorkey besprak het einde van de reeks al eens.

“Ergens middenin het maken van seizoen 2, toen duidelijk werd dat we de kans kregen om meer seizoenen te maken, kwam ik op een plek terecht waarbij het goed voelde om een verhaal van vier seizoenen te maken.”

“Ik ben altijd wantrouwig wanneer series over middelbare scholen langer zijn dan vier seizoenen, omdat high school vier jaar lang is. Het voelde alsof ik deze karakters naar hun afstuderen moest brengen. Dus we wisten dat het na vier seizoenen klaar zou zijn”, aldus Yorkey. Gelukkig zijn op Netflix wel een aantal soortgelijke series te bekijken met onder meer Riverdale en Skins.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?