Laatste nieuws over Netflix

Komt er een 24 seizoen 10 op Netflix?

Komt er een 24 seizoen 10 op Netflix? Netflix is erin geslaagd om alle negen seizoenen van de met een Emmy Award en Gloden Gobe bekroonde serie 24 naar zijn streamingdienst te halen. De grote vraag is nu of we in de toekomst ook een tiende seizoen mogen verwachten.

24

24 ging in 2001 van start bij FOX in de Verenigde Staten. In ieder seizoen worden we meegenomen in 24 uur en elk seizoen duurt dan ook 24 uur. In de reeks volgen we Jack Bauer (Kiefer Sutherland) die er alles aan moet doen om terroristische aanslagen te voorkomen. Alleen op die manier kan hij zijn land beschermen tegen verschrikkelijke rampen.

Na acht seizoenen werd besloten om de stekker uit 24 te trekken. In 2010 verscheen dan ook het laatste seizoen. Totdat de serie in 2014 alsnog verder ging met een negende seizoen onder de naam 24: Live Another Day. Dat seizoen werd bestempeld als mini-serie bestaande uit twaalf afleveringen waarin we werden meegenomen naar Londen.

Komt er een 24 seizoen 10 op Netflix?

Komt er een 24 seizoen 10 op Netflix? Of er daadwerkelijk een tiende seizoen van 24 gaat komen, is nog even de vraag. Volgens uitvoerend producent Howard Gordon wordt er namelijk wel gesproken over een revival. “We kunnen het niet doen omdat we het gewoon willen. We willen een goed verhaal vinden. Todd Harthan werkt eraan”, liet Gordon weten. Daarbij is het nog maar de vraag of het dan zal gaan om een herstart of vervolg. Gehoopt wordt dat Kiefer Sutherland binnengehaald kan worden voor een eventueel vervolg.

Mocht er ooit een tiende seizoen komen, dan is het nog de vraag of Netflix erin slaagt om de uitzendrechten aan te kopen buiten de Verenigde Staten. Daar valt nu nog niets over te zeggen. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Shooter en Kiefer Sutherland zelf in Designated Survivor.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer soortgelijke series naar Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?