Laatste nieuws over Netflix

Komt er een 3% seizoen 5 op Netflix?

Komt er een 3% seizoen 5 op Netflix? Helaas slecht nieuws als je enigszins rekening gehouden had met een vijfde seizoen van de Braziliaanse serie 3%. De reeks is namelijk na vier seizoenen ten einde gekomen. We hoeven dan ook geen vijfde seizoen van 3% op Netflix te verwachten.

Braziliaanse serie
De Braziliaanse Netflix Original is een indrukwekkende serie. De reeks neemt ons meer naar Brazilië op een moment dat het niet goed gaat in de wereld. Alles is verwoest en slechts een kleine groep van de bevolking maakt kans om te overleven. Slechts 3% van de bevolking krijgt de kans om te overleven op Het Eiland, maar dan moeten ze wel een aantal socaile experimenten succesvol ondergaan.

Komt er een 3% seizoen 5 op Netflix?

Komt er een 3% seizoen 5 op Netflix? Helaas niet. Nog voor de release van het vierde seizoen werd al duidelijk dat de serie zou stoppen na vier seizoenen. Het is dan ook over en uit voor 3%. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met andere overlevingsseries. Denk bijvoorbeeld aan The Rain of Into the Night.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix staan? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?