Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Ad Vitam seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Ad Vitam seizoen 2 op Netflix? Nadat het eerste seizoen van Ad Vitam op vrijdag 2 augustus werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix, is het de vraag of er nog een vervolg komt. Helaas ziet het er niet naar uit dat we nog een tweede seizoen van Ad Vitam hoeven te verwachten.

Ad Vitam

Ad Vitam is een drama- en sci-fi-serie in één. De indrukwekkende Franse thrillerserie vertelt het verhaal van een agent en een getroebleerde jonge vrouw die de handen in één slaan om onderzoek te doen naar een bizarre reeks zelfmoorden. Dat terwijl ze leven in een toekomst waar mensen met behulp van technologie eeuwig kunnen leven.

Komt er een Ad Vitam seizoen 2 op Netflix?

Helaas ziet het er niet naar uit dat we in de toekomst nog een tweede seizoen van Ad Vitam hoeven te verwachten. Het eerste seizoen van de reeks werd in november 2018 uitgezonden in Frankrijk en in juli 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Maker Thomas Cailley werd al geinterviewd over een mogelijk vervolg en bracht slecht nieuws. Hij liet weten geen tweede seizoen te zien van Ad Vitam. Volgens hem zijn alle vragen al beantwoord in het eerste seizoen en is het verhaal klaar.

Een tweede seizoen lijkt dan ook uitgesloten, al kan er in de toekomst natuurlijk altijd gekozen worden voor een nieuw seizoen met een nieuw plot en een nieuwe cast. Voor nu wijst er echter niets op dat dat gaat gebeuren.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Ad Vitam seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?