Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Alexa & Katie deel 5 op Netflix?

Komt er een Alexa & Katie deel 5 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie groot fan is geworden van Alexa & Katie. Nog voor de release van het laatste deel maakte Netflix tenslotte al bekend dat deel 4 ook meteen het laatste deel zou zijn van de reeks. Een vijfde deel hoeven we dan ook niet te verwachten.

Alexa & Katie

In Alexa & Katie draait het om de twee beste vriendinnen Alexa Mendoza (Paris Berelc) en Katie (Isabel May). Ze zijn helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun leven: het eerste jaar van de middelbare school. Dei periode verloopt echter al snel anders dan gehoopt als blijkt dat Alexa kanker heeft. Samen met haar beste vriendin Katie gaan ze de strijd aan, maar het zorgt er ook voor dat ze er op school niet echt bij horen.

Inmiddels is Alexa helemaal genezen verklaard en willen zij en Katie proberen de ziekte achter zich te laten. De twee komen in nieuwe avonturen terecht en Alexa leert iemand kennen die het niet altijd makkelijk voor haar maakt. Katie voelt ondertussen de druk van haar toekomst en heeft alle steun van haar beste vriendin nodig.

Komt er een Alexa & Katie deel 5 op Netflix?

Komt er een Alexa & Katie deel 5 op Netflix? Het antwoord daarop is duidelijk: ‘nee’. Na vier delen is het officieel over en uit voor Alexa & Katie. Paris Berlec, de actrice achter Alexa, sprak onlangs met Seventeen over het einde van de reeks. “Alexa & Katie was niet alleen leuk om te maken, het was ook een project waarmee ik moeite had om het te laten gaan.”

“Iedereen op de set, van schrijvers tot aan de stylisten, de productieleden tot aan de cast… we zijn een echte familie. Deze laatste afleveringen zijn ontroerend en bevredigend. Bedankt voor de ervaring en de herinneringen die ik nooit zal vergeten. Ik ben zo dankbaar voor het feit dat ik Alexa mocht spelen.” Gelukkig heeft Netflix wel een aantal soortgelijke series in zijn assortiment met onder meer No Good Nick en Victorious.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?