Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Alguien Tiene Que Morir seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Alguien Tiene Que Morir seizoen 2 op Netflix? Het ziet er helaas niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met een tweede seizoen van Alguien Tiene Que Morir. Dat heeft alles te maken met het feit dat de Spaanse reeks een miniserie is.

Spaanse serie

De Spaanse miniserie Alguien Tiene Que Morir neemt ons mee naar het conservatieve Spanje van de jaren vijftig. Daar zorgt de vermeende relatie tussen een jonge man en een Mexicaanse ballerino voor opschudding. Hun relatie blijkt vreselijke gevolgen te hebben in de serie die in het Engels ook wel bekend staat als Someone Has To Die.

Komt er een Alguien Tiene Que Morir seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Alguien Tiene Que Morir seizoen 2 op Netflix? Alguien Tiene Que Morir, ook wel bekend als Someone Has To Die, lijkt geen tweede seizoen te krijgen op Netflix. De Spaanse serie is namelijk gelanceerd als een miniserie.

Van soortgelijke series hoeven we vaak niet meer dan één seizoen te verwachten. Voor Alguien Tiene Que Morir lijkt het dan ook te blijven bij de drie afleveringen die nu zijn verschenen. Gelukkig kun je op Netflix wel aan de slag met heel wat andere Spaanse series.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Alquien Tiene Que Morir seizoen 2 toch verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?