Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Anne met een E seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Anne met een E seizoen 4 op Netflix? Helaas hoeven we geen nieuw seizoen meer te verwachten van Anne met een E. Netflix maakte eerder al bekend dat het derde seizoen ook het slotseizoen zou worden van de reeks. Daarmee is het over en uit voor Anne met een E.

Anne met een E

Anne Met een E vertelt het verhaal van Anne Shirley, een weesmeisje dat geadopteerd wordt door broer en zus Cuthbert. In het begin zijn ze echter helemaal niet blij met Anne, want ze hadden vurig gehoopt op een jongetje. Het kost Anne dan ook enige tijd om aan te sluiten bij het gezin en ook haar eigen leeftijdsgenootjes. Haar sterke karakter zorgt ervoor dat ze toch slaagt.

Komt er een Anne met een E seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Anne met een E seizoen 4 op Netflix? Slecht nieuws voor de fans van Anne met een E. De streamingdienst maakte op 25 november bekend dat Anne met een E niet meer terugkeert voor nieuwe seizoen. Het derde seizoen bleek ook direct het laatste seizoen van de reeks te zijn. Daarmee is het na 27 afleveringen gedaan met de reeks. Wil je een soortgelijke serie kijken? Spinning Out en When Calls the Heart zijn dan leuke opties!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden meer bekend wordt over soortgelijke series? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?