Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Anne+ seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Anne+ seizoen 3 op Netflix? Netflix is er verrassend genoeg in geslaagd om de eerste twee seizoenen van Anne+ naar Netflix te halen. De serie werd oorspronkelijk via YouTube uitgezonden door de publieke omroep. Een derde seizoen lijkt er niet te komen van Anne+, maar fans mogen zich wel voorbereiden op een film. Die film komt eerst naar de bioscoop in Nederland en wordt later wereldwijd uitgebracht door Netflix.

NPO-serie

In de serie Anne+ worden we meegenomen naar het leven van studente Anne, gespeeld door Hanna van Vliet. In de serie Anne+ worden we meegenomen naar het leven van Anne, gespeeld door Hanna van Vliet. In seizoen 1 zagen we hoe de lesbische twintiger terugkeek op al haar liefdes uit haar studententijd. In het tweede seizoen is het verhaal al een stuk verder nu Anne net is afgestudeerd. Ze worstelt met haar volwassen leven. Hoe krijgt ze het voor elkaar om vrienden, werk en relaties te balanceren?

Komt er een Anne+ seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Anne+ seizoen 3 op Netflix? Netflix is er in maart in geslaagd om de eerste twee seizoenen van Anne+ naar zijn streamingdienst te halen. Een derde seizoen van Anne+ staat niet op de planning, maar we mogen wel een speelfilm verwachten. Over die speelfilm is al het één en ander bekend. Zo is al duidelijk dat de film ergens eind september in de Nederlandse bioscopen moet verschijnen en later wereldwijd wordt uitgebracht door Netflix.

De film neemt ons mee naar het moment dat Anne op het punt staat om met haar grote liefde Sara te emigreren naar Montréal. De wereld lijkt aan haar voeten te liggen, totdat haar uitgever het manuscript van haar boek afkeurt. Het wordt voor Anne het moment om te ontdekken wat ze nou eigenlijk wil met haar leven.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Anne+ de film op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?