Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Army of the Dead 2 op Netflix?

Komt er een Army of the Dead 2 op Netflix? Het is niet ondenkbaar dat Army of the Dead terugkeert voor een tweede deel. Zack Snyder, de maker van de zombiefilm, heeft namelijk al plannen voor een tweede deel klaarliggen. Het is echter afwachten tot Netflix officiële uitspraken doet over een mogelijk vervolg. Wel kunnen we alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft een eventuele releasedatum voor een sequel.

Zombiefilm

Met Army of the Dead heeft Netflix een nieuwe zombiefilm te pakken. In de nieuwste titel van Zack Snyder worden we meegenomen naar een zombie-uitbraak in Las Vegas. Een groep huurlingen komt op het idee om de quarantainezone in te komen. Niet om levens te redden, maar om de grootste overval ooit te plegen.

Komt er een Army of the Dead 2 op Netflix?

Komt er een Army of the Dead 2 op Netflix? Uiteraard is het afwachten hoe het eerste deel van Army of the Dead wordt ontvangen voordat meer bekend wordt over de toekomst van de film. Mocht de film vaak worden bekeken, dan is de kans op een sequel zeker aanwezig. Netflix is niet vies van filmreeksen en maker Zack Snyder blijkt ook al een idee te hebben voor een tweede deel.

Uitbreiding

“Ik weet nog niet wat er staat te gebeuren, maar mocht er een sequel komen dan weet ik precies wat we gaan doen. We hebben al lang en hard nagedacht waar we naartoe kunnen gaan en het eerste deel bouwt ook die kant uit. Wat ik in gedachten heb is echt te gek”, vertelde Snyder alvast.

“Op dit moment werk ik eigenlijk ook aan een uitbreiding van dit universum, aangezien ik bezig ben met een animatie-prequel, waarin we leren waar de zombies vandaan komen en wat er in Area 51 is gebeurd. Het is een gave R-Rated animatie series voor volwassenen. Mocht het van een sequel komen, dan kunnen we het hele zombie verhaal uitbreiden en verder verkennen. We willen graag door gaan, dus hopelijk komt het ervan!”

Wachten

Mochten de reacties op Army of the Dead 1 goed zijn, dan lijkt een tweede deel er zeker te kunnen komen. Wel lijken we enige tijd geduld moeten hebben voor een eventueel tweede film. Een deel 2 wordt in ieder geval niet eerder dan ergens in 2022 op Netflix verwacht. Ondertussen aan de slag met soortgelijke titels? Denk eens aan Love and Monsters of Dawn of the Dead.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Army of the Dead deel 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?