Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Atypical seizoen 5 op Netflix?

Komt er een Atypical seizoen 5 op Netflix? In februari 2020 werd duidelijk dat Atypical nog één keer terug zou komen voor gloednieuwe afleveringen. Na vier seizoenen is het echter officieel klaar voor de serie waarin het draait om de autistische Sam en zijn familie. Een vijfde seizoen van Atypical gaat er dan ook niet komen.

Sam

In de drama-komedieserie Atypical draait het allemaal om Sam. Nu hij achttien jaar oud is, vindt hij het tijd om een vriendin te krijgen. Hij komt in een ware ontdekkingsreis terecht waarbij ook zijn moeder flink zal moeten veranderen en haar eigen weg zal moeten zien te vinden. Ondertussen zoekt Sam naar meer zelfstandigheid met als grote doel om zijn therapeut uiteindelijk verkering te vragen. Voordat hij dat doet, gaat hij eerst nog een proefrelatie aan.

Komt er een Atypical seizoen 5 op Netflix?

Komt er een Atypical seizoen 5 op Netflix? Het antwoord op die vraag is al ver voor de release van seizoen 4 duidelijk. Er komt namelijk geen vijfde seizoen van Atypical naar Netflix. Dat betekent dat het na vier seizoenen officieel over en uit is voor de avonturen van de autistische Sam. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met een reeks soortgelijke series. Denk bijvoorbeeld eens aan Never Have I Ever, Insatiable of Ginny & Georgia.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix staan? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?