Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Baby seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Baby seizoen 4 op Netflix? Helaas kunnen we meteen duidelijk zijn over de toekomst van Baby. Al bij de aankondiging van het derde seizoen werd duidelijk dat er geen vierde seizoen meer komt van de Italiaanse serie. Na drie seizoenen is Baby dan ook officieel ten einde gekomen.

Italiaanse serie

De Italiaanse serie Baby is een coming of age verhaal waarin het draait om verschillende tieners. In Baby draait het om een aantal tieners die zich willen afzetten tegen de gevestigde orde. Zo zien we onder mee hoe twee tieners uit het rijke deel van Rome hun familie en klasgenoten zat zijn en besluiten een dubbelleven aan te nemen. Voor het verhaal van de serie is een schandaal in Parioli uit 2013 als inspiratie gebruikt. Daar lieten een aantal welgestelde tieners zich prostitueren om nog meer luxe spullen te kunnen kopen.

Komt er een Baby seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Baby seizoen 4 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie enigszins de hoop had dat er nog een vierde seizoen zou komen van Baby. In november 2019 werd duidelijk dat er nog een derde seizoen zou komen en dat het daarmee klaar zou zijn voor de reeks.

Gelukkig staan op Netflix wel heel wat soortgelijke series online. Wil je kennismaken met andere series? Denk eens aan Trinkets en Outer Banks.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer soortgelijke series op Netflix verschijnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?