Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Bates Motel seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Bates Motel seizoen 6 op Netflix? De serie die is afgeleid van de legendarische film Psycho van Alfred Hitchcock is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot succes. Toch is het na vijf seizoenen klaar voor Bates Motel. Als een verrassing komt dat niet, want al in mei 2016 werd bekend dat Bates Motel seizoen 5 het slotseizoen zou zijn.

Het verhaal voor Psycho

Het verhaal van Bates Motel de serie is gebaseerd op Psycho. Bates Motel kan dan ook gezien worden als een psychologisch horrordrama. De serie vertelt het verhaal van Norman Bates en hoe hij de persoon is geworden die we zagen in Psycho.

De prequel vertelt het verhaal van moeder Norma en zoon Norman Bates nadat de vader van Norman is overleden. De twee vertrekken naar Oregon om een hotel te starten, maar door de onstabiele geest van Norman begeeft hij zich al snel op een donker en gewelddadig pad. Het vijfde seizoen vertelt het verhaal van Psycho zelf, met Rihanna als Marion Crane.

Komt er een Bates Motel seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Bates Motel seizoen 6 op Netflix? Het ziet er niet naar uit dat we in de toekomst nog een zesde seizoen van Bates Motel hoeven te verwachten. Al ver voor de release van seizoen 5 werd duidelijk dat er geen zesde seizoen zou komen van de serie. Het verhaal is volledig, inclusief een nieuwe vertelling van het legendarische Psycho We moeten het dan ook doen met de vijf seizoenen die tot op heden zijn verschenen, of er moet in de toekomst besloten worden om de toekomst in te duiken. Die kans is echter nihil.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als er toch nieuwe ontwikkelingen zijn rondom Bates Motel op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?