Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Better Call Saul seizoen 7 op Netflix?

Komt er een Better Call Saul seizoen 7 op Netflix? Het antwoord op die vraag was al ver voor de release van het zesde seizoen van Better Call Saul bekend. Een maand voor de start van het vijfde seizoen werd duidelijk dat Better Call Saul terug zou komen voor een zesde seizoen, maar daar blijft het dan ook bij. Het zesde seizoen is namelijk ook meteen het slotseizoen van de serie. We hoeven dan ook niet te rekenen op een Better Call Saul seizoen 7 op Netflix.

Saul Goodman

Na het grote succes van Breaking Bad besloot Netflix een prequelserie aan te kondigen onder de naam Better Call Saul. De serie is afkomstig van Vince Gilligan en Peter Gould. In de spin-off staat het personage Saul Goodman centraal. Hij is de louche advocaat van Walter White en Jesse Pinkman. In Breaking Bad zien we hem voordat hij uitgroeide tot de advocaat die hij vandaag de dag is. Daarbij leren we hem ook beter kennen als Jimmy McGill.

Komt er een Better Call Saul seizoen 7 op Netflix?

Komt er een Better Call Saul seizoen 7 op Netflix? Een zevende seizoen van Better Call Saul hoeven we niet te verwachten. Een week voor de release van het vijfde seizoen van de serie werd bekendgemaakt dat er ook een zesde seizoen zou komen.

Dat zou echter wel het slotstuk worden van de serie. Na zes seizoenen is het dan ook officieel over en uit voor Better Call Saul. Gelukkig kunnen we op Netflix wel kijken naar een aantal soortgelijke series. Denk bijvoorbeeld eens aan Fargo en Ozark.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix staan? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?