Laatste nieuws over Netflix

Komt er een BoJack Horseman seizoen 7 op Netflix?

Komt er een zevende seizoen van BoJack Horseman op Netflix? Sinds januari 2020 is het tweede deel van het zesde seizoen te zien op de streamingdienst, waarop het gedaan lijkt te zijn met het pratende paard. De serie is afgerond, al zou de maker graag zien dat er toch een vervolg komt. Biedt dit een opening?

Voormalig ster in de goot en terug

BoJack was in het verleden een echte ster. Hij trok volle zalen en was beroemd. Die welbekende vijftien seconden van roem ging echter ook voor hem op. BoJack Horseman kwam in een diepe put terecht en dat is het moment dat de serie begint. Het pratende paard, met Will Arnett als stem, wil een comeback maken in Hollywood alleen de drank en een midlifecrisis zitten hem in de weg.

Zijn manager Princess Carolyn is tevens zijn vriendin, alleen deze relatie gaat ook op en af. Sarcastisch en snerend worstelt BoJack zich dan ook door het leven, waardoor de animatieserie zeer geliefde is.

Komt er een BoJack Horseman seizoen 7 op Netflix?

Komt er een seizoen 7 van BoJack Horseman op Netflix? Het leek er lange tijd op dat de serie oneindig door zou gaan, maar in de zomer van 2019 kwam er opeens de melding dat het zesde seizoen ook het laatste seizoen zou worden. Deze werd, in tegenstelling tot de andere jaargangen, in twee delen geknipt. Zo kon maker Raphael Bob-Waksberg een passend einde aan de serie maken.

Het ligt dan ook niet in de lijn der verwachting dat Netflix ooit nog een BoJack Horseman seizoen 7 zal laten maken. Bob-Waksberg wil dat echter liever wel, hij werd zelfs openlijk boos op de beslissing van de streamingdienst. Mogelijk doet hij een poging om de serie nu bij een andere partij onder brengen. Dat er al zes seizoenen gemaakt zijn, waarvan de rechten bij Netflix liggen, maakt het echter wel een erg duur verhaal voor een potentiële nieuwe partij om het over te nemen.

Wil je nog meer op Netflix zien van Bob-Waksberg? Dat kan, want hij heeft ook Tuca en Bertie gemaakt. Andere geliefde animatieseries zijn Rick & Morty, Big Mouth, Disenchantment, F is for Family, Final Space en Archer.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als BoJack Horseman toch verder gaat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?