Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Castlevania seizoen 5 op Netflix?

Komt er een Castlevania seizoen 5 op Netflix? Het antwoord op die vraag is vrij duidelijk. Fans van Castlevania hoeven niet meer te rekenen op een vijfde seizoen van Castlevania. Nog voor de release van seizoen 4 werd duidelijk dat de anime-serie na vier seizoenen ten einde komt.

Castlevania

Netflix lanceerde in 2017 het eerste seizoen van Castlevania. De serie is gebaseerd op de Japanse video gamereeks van Konami. In de serie draait het om Graaf Dracula die vindt dat alle mensen van Wallachia moeten boeten als zijn vrouw op de brandstapel wordt verbrand nadat ze valselijk werd beschuldigd voor hekserij. Hij roept een leger van demonen op dat het land overspoelt, waardoor de mensen een leven van angast en wantrouwen leiden. Totdat een monsterjager het gevecht start met Dracula’s troepen.

Komt er een Castlevania seizoen 5 op Netflix?

Komt er een Castlevania seizoen 5 op Netflix? Nee, er komt geen vijfde seizoen van Castlevania meer naar Netflix. Nog voordat het vierde seizoen van Castlevania te zien was op Netflix, werd namelijk al duidelijk dat er geen vijfde seizoen meer zou komen. De animeserie is na vier seizoenen ten einde gekomen. Daarmee komt het totaal op 36 afleveringen te staan.

Gelukkig kunnen we op Netflix wel nog aan de slag met een aantal soortgelijke series. Denk bijvoorbeeld aan Yasuke of Blood of Zeus. Daarnaast verschijnen er in de toekomst nog heel wat andere animeseries op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix staan? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?