Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Chesapeake Shores seizoen 7 op Netflix?

Fans kijken nu al uit naar Chesapeake Shores seizoen 7 op Netflix. De grote vraag is dan ook: Komt er een Chesapeake Shores seizoen 7 op Netflix? Helaas hebben we slecht nieuws. De romantische dramaserie van Hallmark Channel keert niet terug voor een zevende seizoen. Na de release van het vijfde seizoen duurde het lang tot er duidelijkheid kwam over een vervolg. Toen dat er kwam, werd meteen duidelijk dat Chesapeake Shores seizoen 7 er niet zou komen. Na zes seizoenen wordt er afscheid genomen van de Hallmark Channel-reeks, al kan het wel zijn dat de serie op een andere manier een vervolg krijgt.

Slotseizoen Chesapeake Shores

Chesapeake Shores is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest geliefde romantische dramaseries op Netflix. We worden meegenomen naar het leven ven Abby O’Brien-Winters. Nadat ze de wereld heeft ontdekt, besluit ze terug te keren in haar geboortedorp. Het dorp is ooit gesticht door haar vader en kent nog een hoop bewoners van vroeger. Haar terugkeer betekent dan ook een weerzien met oude bekenden. Lukt het haar om het verleden los te laten en zich weer thuis te voelen in het dorp waar ze ooit werd geboren?

Komt er een Chesapeake Shores seizoen 7 op Netflix?

Hallmark heeft fans van Chesapeake Shores lang in onzekerheid gelaten. Liefst tweeëntwintig weken na de release van het vijfde seizoen werd duidelijk dat er toch een zesde seizoen zou volgen van Chesapeake Shores. Daarmee wordt echter afscheid genomen van de serie, waardoor een Chesapeake Shores seizoen 7 er niet gaat komen op Netflix.

Over het einde van de serie liet Hallmark weten: “We kijken er naar uit om de reis die de fans hebben gemaakt met de O’Briens te eren met een laatste en speciaal seizoen.” Op die manier krijgen de makers de gelegenheid om de karakters een waardig afscheid te geven. Al valt het niet helemaal uit te sluiten dat de serie nu voorgoed over is. In het verleden werd namelijk al eens gedacht aan een Chesapeake Shores spin-off film. Die kwam er toentertijd niet vanwege de pandemie. Mogelijk wordt dat idee in de toekomst toch nog verder uitgewerkt.

Veelgestelde vragen over Chesapeake Shores

Is Chesapeake Shores gecanceld?

Helaas is Chesapeake Shores gecanceld. Dat betekent dat het na zes seizoenen over en uit is voor de romantische dramaserie op Netflix.

Welke series zijn te vergelijken met Chesapeake Shores?

Chesapeake Shores is zeker niet de enige romantische dramaserie op Netflix. Lees hier alles over de beste romantische dramaseries op Netflix.

Hoeveel afleveringen telt Chesapeake Shores na seizoen 6?

Chesapeake Shores telt na het zesde seizoen liefst 55 afleveringen.

Zijn er ook boeken van Chesapeake Shores?

Chesapeake Shores is gebaseerd op de boekenreeks van Sherryl Woods. Als je niet genoeg kunt krijgen van de verhalen, kun je dus nog een hele tijd door. De boeken van Chesapeake Shores zijn onder meer op bol.com te verkrijgen. Net zoals andere reeksen van Sherryl Woods.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?