Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Chilling Adventures of Sabrina seizoen 5 op Netflix?

Komt er een Chilling Adventures of Sabrina deel 5 op Netflix? Helaas werd in juli 2020 bekend dat Chilling Adventures of Sabrina niet terugkeert voor een nieuw seizoen. Het is na vier seizoenen dan ook officieel gedaan voor Sabrina. Het is Netflix dat ervoor koos om de serie niet te vernieuwen.

Chilling Adventures of Sabrina

Sinds de release van Riverdale zijn de Archie Comics weer uiterst populair. Daarin maken we ook kennis met Sabrina. Gebaseerd op die comics volgen we in Chilling Adventures of Sabrina niemand minder dan Sabrina Spellman. Nu haar zestiende verjaardag eraan komt, staat ze voor de onmogelijk keuze. Nu ze half heks en half mens is, zal ze één van de twee moeten kiezen.

Komt er een Chilling Adventures of Sabrina deel 5 op Netflix?

Komt er een Chilling Adventures of Sabrina deel 5 op Netflix? Helaas kwam er in de zomer van 2020 slecht nieuws voor de fans van Sabrina. Netflix trok namelijk na vier seizoenen de stekker uit de reeks. Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa reageerde toentertijd: “Werken aan Chilling Adventures of Sabrina was vanaf dag één een ongelooflijke eer. De cast, beginnend met Kiernan als iedereens favoriete tienerheks, was een groot plezier. Ik ben meer dan dankbaar voor de crew, schrijvers, editors, assistenten en iedereen die zoveel liefde in deze donkere show heeft gebracht.”

“Ik ben ook dankbaar voor onze partners: Netflix, Warner Bros., Berlanti Television en Archie Comics omdat ze ons het verhaal lieten vertellen wat wij wilden vertellen, op de manier hoe wij dat wilden. We kunnen niet wachten tot iedereen aan de slag kan met deel 4.”

Crossover Riverdale

Fans van Sabrina hoopten lange tijd dat de serie ooit een crossover zou krijgen met Riverdale. Roberto Aguirra-Sacasa gaf later aan dat juist die gepland stond voor seizoen 5. Nu blijkt echter dat het nooit zover zal komen. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met de nodige soortgelijke series. Denk bijvoorbeeld aan The Order of The Haunting of Hill House.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix staan? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?