Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Colony seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Colony seizoen 4 op Netflix? USA Network heeft namelijk al in 2018 bekendgemaakt dat er geen vierde seizoen komt. Dat betekent dat het na drie seizoenen officieel klaar is voor de sci-fi-serie Colony. De annulering had onder meer te maken met de hoge productiekosten van de serie.

Sci-fi

De sciencefiction dramaserie Colony speelt zich af in Los Angeles. De serie speelt zich af in de nabije toekomst met Josh Holloway en Sarah Wayne Callies in de hoofdrol. De serie laat zien dat de nabije toekomst er door een invasie van buitenaards leven heel anders uitziet. De bewoners komen nu dan ook voor een belangrijke keuze te staan: Stappen ze over naar de vijand of blijven ze trouw?

Komt er een Colony seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Colony seizoen 4 op Netflix? Het antwoord op die vraag is nu al duidelijk. Er zal namelijk geen vierde seizoen komen van Colony. De serie werd na drie seizoenen geannuleerd, mede omdat de productiekosten voor de show hoog uitvielen. Nu het derde seizoen van Colony eindelijk op Netflix is verschenen, is het dan ook klaar voor de reeks.

Gelukkig staan er op Netflix wel voldoende soortgelijke series. Ondertussen aan de slag met andere series? Denk eens aan het Duitse Tribes of Europa of de uit België afkomstige serie Into the Night?

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer soortgelijke titels op Netflix verschijnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?