Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Community seizoen 7 op Netflix?

Komt er een Community seizoen 7 op Netflix? Netflix is erin geslaagd om de zes seizoenen van Community naar zijn streamingdienst te halen. De hoog aangeschreven komedieserie is sinds 1 april 2020 te bekijken op Netflix, maar mogen we ook nog een zevende seizoen verwachten? Het antwoord is vrij duidelijk.

Community

In Community kijken we mee met een studiegroep op het Greendale Community College. Geen gewone groep leerlingen die je op een school zou verwachten. Deze groep bestaat tenslotte uit leerlingen die noodgedwongen weer teruggekeerd zijn in de studiebanken. Met onder meer Joel McHale, Gillian Jacobs en Alison Brie.

Komt er een Community seizoen 7 op Netflix?

Helaas wijst op dit moment niets erop dat we in de toekomst nog aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van Community. De serie kwam in 2015 ten einde nadat er liefst zes seizoenen waren gelanceerd. Al daarvan ontstond meerdere keren grote onzekerheid over de toekomst van de reeks.

Bij de eerste drie seizoenen was er geen vuiltje aan de lucht voor Community. De serie was uiterst populair en scoorde goede cijfers, totdat Dan Harmon plots werd ontslagen en vervangen door David Guarascio en Moses Port. Volgens fans veranderde de humor van de reeks toen en dat had ook gevolgen voor de kijcijfers. Alhoewel Harmon nog werd teruggehaald voor een vijfde seizoen, werd de reeks toen ook gelijk geannuleerd door NBC. Yahoo! redde de serie toentertijd en liet een zesde en tevens slotseizoen maken.

Voor nu ziet het er niet naar uit dat er nog snel nieuwe seizoenen komen van Community. Wel wordt er hier en daar gesproken over een eventuele film. Tot op heden is daar echter nog niet veel over bekend, al zou de cast wel openstaan voor een vervolg in de vorm van een film.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer soortgelijke series op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?