Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Conspiracy of Silence seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Conspiracy of Silence seizoen 2 op Netflix? Netflix plaatste op dinsdag 1 september heel wat Scandinavische misdaaddramaseries online op zijn streamingdienst. Een daarvan was Conspiracy of Silence, maar komt er ook een tweede seizoen van deze serie op Netflix?

Scandinavische misdaaddramaserie

Robert Kastell wordt al jarenlang dood gewaand. Nu na dertig jaar keert hij terug naar Zweden. Net als voormalig journalist Rolf Höglund gaat Kastell nu voor één doel: de illegale wapenhandelaar Anders Spetz neerhalen. Daarvoor gaat hij ver.

Komt er een Conspiracy of Silence seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Conspiracy of Silence seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de Scandinavische crimedramaserie werd in 2018 uitgezonden in Scandinavië, maar sindsdien is het stil rondom de reeks. Het is dan ook nog maar de vraag of er nog een tweede seizoen komt van Conspiracy of Silence.

Voor nu wijst in ieder geval niets erop dat we snel aan de slag kunnen met een seizoen 2 van de reeks. Het lijkt dan ook na één seizoen over en uit voor de serie. Gelukkig kun je op Netflix wel aan de slag met soortgelijke series zoals Hassel en Norskov.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is of er toch een tweede seizoen van Conspiracy of Silence op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?