Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Crazy Ex-Girlfriend seizoen 5 op Netflix?

Crazy Ex Girlfriend Netflix seizoen 3

Komt er een Crazy Ex-Girlfriend seizoen 5 op Netflix? Nu het vierde seizoen van Crazy Ex-Girlfriend volledig bij Netflix te bekijken is, is het de vraag of er nog een vervolg komt. Helaas gaf The CW bij de vernieuwing voor het vierde seizoen al aan dat het ook direct ging om het laatste seizoen.

Crazy Ex-Girlfriend

Rebecca Bunch heeft haar leven alles behalve op orde. De vastgoedadvocaat is opgeleid door Yale en Harvard en werkt bij een topkantoor. Als ze partner mag worden bij het advocatenkantoor, breekt de paniek uit en juist dan loopt ze haar eerste liefde Josh Chan tegen het lijf.

Eigenlijk is Rebecca nog altijd verliefd op Josh. Als ze erachter komt dat hij terugkeert naar West Covina, Californië kan ze dan ook niet anders dan hem te achtervolgen. Ze doet er alles aan om Josh terug te krijgen, al begint ze ondertussen wel een relatie met zijn vriend Greg.

Komt er een Crazy Ex-Girlfriend seizoen 5 op Netflix?

Helaas hoeven we geen vervolg van Crazy Ex-Girlfriend meer te verwachten. Door een samenwerking van The CW met Netflix konden we in Nederland doorgaans razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen van de musical-komedieserie.

Na vier seizoenen is het echter klaar, zo werd al duidelijk toen de serie werd vernieuwd. Iets waar maker Rachel Bloom zich makkelijk bij neer kon leggen. Zij had namelijk altijd een beeld voor zich van vier delen voor Crazy Ex-Girlfriend.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Crazy Ex-Girlfriend toch door gaat en een vijfde seizoen krijgt op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?