Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Cuckoo seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Cuckoo seizoen 6 op Netflix? Op 19 april is het vijfde seizoen van Cuckoo eindelijk op Netflix verschenen en nu is het de vraag of we nog een vervolg kunnen verwachten. Voor nu ziet het er niet naar uit dat de BBC-serie nog terugkeert voor een vervolg, maar officiële uitspraken zijn daar nog niet over gedaan.

Cuckoo

Cuckoo is een Britse sitcom die oorspronkelijk werd gelanceerd bij BBC Three. Sinds 2016 is de serie ook te bekijken bij Netflix. De serie vertelt het verhaal van Rachel die haar ouders de schrik van hun leven bezorgt als ze besluit te trouwen met een Amerikaanse hippie. Wat de familie dan nog niet weet, is dat ze nog veel meer verrassingen te wachten staan.

Komt er een Cuckoo seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Cuckoo seizoen 6 op Netflix? Waar Cuckoo voor zijn vierde en vijfde seizoen al werd vernieuwd in 2016, is er over een zesde seizoen nog niets bekend. Voor nu ziet het er dan ook niet naar uit dat we nog een seizoen 6 kunnen verwachten, al blijft dat natuurlijk afwachten zolang er geen officiële uitspraken over gedaan zijn.

Mocht er een vervolg komen, dan is het duidelijk dat Taylor Lautner niet meer terugkeert. Hij verliet de serie voor het vijfde seizoen. Andie MacDowell werd binnengehaald als vervanger.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Cuckoo seizoen 6 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?