Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Deadly Class seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Deadly Class seizoen 2 op Netflix? Netflix verraste zijn abonnees met de plotselinge release van het eerste seizoen van Deadly Class. De Amerikaanse serie werd eerder al uitgezonden bij Syfy, maar is tegenwoordig in Nederland te bekijken op Netflix. Maar mogen we ook een tweede seizoen verwachten van de serie die gebaseerd is op een stripboek?

Deadly Class

In de misdaaddramaserie Deadly Class worden we meegenomen naar de jaren 80. Daar staat een dakloze tiener in San Francisco centraal. De tiener wordt aangenomen op een legendarische priveschool waar kinderen uit misdaadfamilies de dodelijke kunsten leren. Marcus Lopez moet zien te overleven in een bizarre omgeving.

Komt er een Deadly Class seizoen 2 op Netflix?

Helaas slecht nieuws voor wie gehoopt had op een tweede seizoen van Deadly Class. De serie gaat namelijk niet voorzien worden van een vervolg. Syfy besloot de reeks te annuleren. Dat ondanks dat er al een idee klaar lag voor het tweede seizoen.

Natuurlijk zou de reeks nieuw leven ingeblazen kunnen worden nu hij ook te bekijken is op Netflix, maar daar is op dit moment nog niets over bekend. Gelukkig staan op Netflix wel een hele reeks soortgelijke series. Denk daarbij aan Elite of Control Z.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer soortgelijke series op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?